Kerkewater 2 - 2751 BZ Moerkapelle - T +31 (0)79 593 22 04 - info@mantext.nl | contact opnemen

INCA Graphics ®

Grafische rapportage met INCA Graphics ®

Voert u periodiek terugkerende onderzoeken uit? Of wilt u uw onderzoek vergelijken met een benchmark? Dan zijn INCA-rapportages een zeer geschikt hulpmiddel. INCA Graphics® zijn grafische rapportages die helpen om onderzoeksresultaten eenvoudig, nauwkeurig en overzichtelijk weer te geven. De onderzoeksresultaten worden volledig automatisch gegenereerd via dashboardrapportages.

 

U krijgt de uitkomsten vervolgens aangeleverd als PDF-bestand in A4- of A3 formaat.

 

INCA Graphics / rapportages worden onder andere gebruikt bij:

    • Klanttevredenheidsonderzoek
    • Loyaliteitsonderzoek
    • Medewerkertevredenheidsonderzoek
    • Key Performance Indicatoren (KPI’s)

 

Innovatief Nauwkeurig Communicatief Actueel zijn de trefwoorden die op de rapportagemethode INCA Graphics ® van toepassing zijn. Deze wijze van rapporteren is ontwikkeld om de resultaten van onderzoek voor de gebruiker inzichtelijk te maken. Voorbeelden van onderzoek waar INCA Graphics ingezet kunnen worden, zijn onder andere klanttevredenheidsonderzoek, loyaliteitsonderzoek, medewerkertevredenheid en Key Performance Indicatoren (KPI).

De INCA-rapportages zijn bijzonder geschikt voor periodiek terugkerende onderzoeken waarbij de resultaten in de tijd met elkaar worden vergeleken en/of worden vergeleken met een benchmark.

  Mantext.nl - Grafische rapportages - INCA Graphics

Bekijk de INCA Graphics voorbeelden in ons portfolio en informeer naar de mogelijkheden.

 

  • Mantext werkt (of heeft gewerkt) voor: